Ubedljiva pobeda SNS-a u četiri opštine

Ubedljiva pobeda SNS-a Vršcu, Čoki, Inđiji i Baču!

Srpska napredna stranka na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem se ovim putem javno zahvaljuje građanima na ukazanom poverenju.

Srpska napredna stranka odnela je ubedljivu pobedu na izborima za članove Saveta mesnih zajednica u Vršcu, Čoki, Inđiji i Baču i time još jednom dobila bezrezervnu podršku građana i pokazala da nema konkurenciju.

Srpska napredna stranka je osvojila u Vršcu 145, SPS 2, a nezavisni 4 mesta, u Čoki SNS 41, SVM 23, DS 3 i nezavisni 2 mesta; u Ljukovu koji se nalazi u opštini Inđija svih 7 mesta, u Sivcu u opštini Kula SNS 11 mesta, a u Bođanima i Selenči u opštini Bač SNS 15, LSV 6, SRS 1 i nezavisni 2 mesta gde je zabeležena pobeda nad LSV koja je prvi put izgubila izbore u Selenči.

Srpska napredna stranka na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem se ovim putem javno zahvaljuje građanima na ukazanom poverenju i nastojaćemo da ga svojim činjenjem, znanjem i iskustvom opravdamo, kako bi zajedničkim snagama unapredili život na svim nivoima lokalne samouprave, kao što to radimo i u celoj Srbiji.

Izvor: Srbijadanas

Foto: Profimedia