fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Bizarni lažni hotel pored auto-puta u Australiji – zbunjeni vozači pokušavaju da rezervišu noćenje u nepostojećim sobama!

Lažni hotel

Hotel EastLink, smešten pored auto-puta na periferiji Melburna u Australiji, dizajniran je da izgleda kao pravi hotel, ali zapravo je skulptura.

Veliki model hotela visokospratnice, je koštao 655.000 funti (1,2 miliona australijskih dolara) a osmislio ga je kanadski umetnik KalumMorton.

Hotel je “otkriven” 2007. godine.

Mnoge ljude koji su prošli pored hotela je zbunila njegova pojava, pa su čak i pokušali da rezervišu noćenje u modelu hotela – iako u njemu nema soba i ne može se ući.

Fan sajt hotela EastLink otkriva: “Bili biste iznenađeni brojem upita koje dobijamo od ljudi koji žele da znaju cene soba, raspoloživost i informacije o parkingu”.

Opisujući koncept iza dizajna, Morton je rekao: “Vozači će ga videti iz automobila kao pravi hotel i možda, tokom vremena, kao čudno umanjenu dekoraciju koja je pobegla iz tematskog parka ili filmskog seta.” Dodaje da je struktura “efektivno ogromna ludorija” – zgrada koja je dizajnirana u dekorativne svrhe.

Tagovi:
Pročitajte još: