fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Brnabić o sumanutoj izjavi Đilasovog poslušnika: Stefanović ima imaginarnog prijatelja koji sprovodi istragu

Ana Brnabić

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić rekla je danas povodom izjave zamenika predsednika Stranke slobode i pravde Borka Stefanovića da je već počela međunarodna istraga o izborima u Srbiji, da takvu istragu možda sprovodi njegov imaginarni prijatelj.

Brnabić je u reagovanju na društvenoj mreži X navela da postojanje imaginarnog prijatelja može smatrati normalnim u detinjstvu, ali da je Stefanović odrastao čovek.

– Nije retkost da deca stvaraju izmišljene prijatelje ili saputnike, nekoga sa kim mogu da razgovaraju, komuniciraju i igraju se sa njima – napisala je Brnabić i dodala da ovi kobajagi prijatelji mogu da budu u obliku nevidljivog prijatelja, životinje ili igračke.

Ona je navela i da ako dete priča o svom izmišljenom prijatelju, treba mu postavljati pitanja, jer možete saznati više o svom detetu, njihovim interesovanjima i o tome šta imaginarni prijatelj možda radi za njih.

– U slučaju Borislava koji je, kao odrastao čovek, ipak poželeo da promeni svoje ime u (mali) Borko, njegov imaginarni prijatelj trenutno sprovodi međunarodnu istragu o izborima u Srbiji. Tu je, svaki dan pored njega, i oni to zajedno rade. I tako… – napisala je Brnabić.

Stefanović je ranije danas za N1 rekao da su razgovori predstavnika koalicije SPN u Parizu bili sadržajni i dobri, i da je međunarodna istraga počela, da se odvija i sprovodi višestruko, i kroz OEBS i kroz Savet Evrope.

On smatra da posle izveštaja ODIHR ne postoji nikakav izgovor za nesprovođenje istrage, i da je samo pitanje u kom obliku.

Tagovi:
Pročitajte još: