Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Đilas je najveći lopov od svih, a Vidojković pravo govedo: Miroljub Petrović napravio listu od Top 10 brdskih goveda u Srbiji

Miroljub Petrović

Gostujući u jednoj emisiji na mreži “YouTube” Miroljub Petrović je istakao da je napravio svoju listu od Top 10 brdskih goveda u Srbiji.

Na listi su se našli političari, novinari, voditelji, ali i karikaturisiti.

– Napravio sam listu od top 10 brdskih goveda u Srbiji. Ubedljivo na prvom mestu je Marko Vidojković. Broj dva brdsko govedo u Srbiji je Dejan Petar Zlatanović. Na trećem mestu najveća lažovčina u Srbiji i najveći reketaš u Srbiji, Milovan Brkić. Broj četiri na ovoj mojoj listi je Zoran Kesić. Peti na listi je Predrag Peca Popović, on je desna ruka Milovana Brkića. I sada dolazimo do šestog mesta najveći lopov ovde. Ono što ti je u Hrvatskoj Ante Topić Mimara, to ti je u Srbiji Dragan Đilas. Sedmo mesto moj prijatelj Boško Obradović. Osmo mesto je nosilac međunarodnih priznanja i drugih polnih obolenja Predrag Koraksić Koraks, deveti je Vuk Jeremić, a na desetom mestu je Ivan Ivanović – rekao je Miroljub Petrović.

1. Marko Vidojković

Nije ni čudo što se na vrhu Petrovićeve liste brdskih goveda našao upravo Šolakov kolumnista. Čovek koji je perjanica autošovinističke NATO opozicije, čovek koji je ismevao našeg proslavljenog tenisera Novaka Đokovića samo zato što je kako je naveo, ispričao tužnu priču o tome kako su se 1999. velike zemlje udružile da bombarduju jednu malu zemlju.

Pored ismevanja Đokovića, Vidojković je poznat i po vređanju srpskog patrijarha Porfirija i porodice predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

2. Dejan Petar Zlatanović

Vlasnik portala Srbin.info Dejan Petar Zlatanović se takođe našao na listi brdskih goveda. Zauzeo je visoko drugo mesto.

Zlatanović je poznat po tome što je pozivao na, zajedno sa NATO opozicijom nasilje na ulicima, ali i po pretnjama predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

3. Milovan Brkić

Miroljub Petrović je na treće mesto stavio Milovana Brkića, glavnog i odgovornog urednika “Tabloida”, koji je jedan od ključnih ljudi u opozicionim redovima koji ne biraju sredstva da ostvare svoje političke ciljeve. Brkić je poznat kao idejni tvorac nasilja koje opozicija sprovodi u Srbiji.

4. Zoran Kesić

Voditelj emisije na tajkunskoj “Nova S” takođe se našao na ovoj listi, a Kesić je poznat kao neko ko podržava nasilne proteste koje organizuje NATO opozicija na ulicama Beograda ali i neko ko redovno udara na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

5. Predrag Peca Popović

Muzičar i novinar Peca Popović zagovornik teze da je jugoslovenska muzika bila super, a da je zatucane Srbe onda upropastio sav taj turbo folk, takođe se našao na listi brdskih gveda.

6. Dragan Đilas

Đilasa je Petrović nazvao najvećim lažovom od svih ikada u Srbiji, a uporedio ga je sa Anteom Topićem Mimarom iz Hrvatske. Đilas je zasluženo našao mesto na ovoj listi, s obzirom da je jedan od glavnih organizatora nasilnih protesta NATO opozicije, i maltretiranja građana Beograda nakon izbora.

Takođe, poznat je Đilas i po bezočnim lažima o fantomskim biračima na poslednjim izorima.

Izlazio je Đilas u javnost sa ovim podacima, lažnim naravno, ali je vrlo brzo raskrinkan i njegove laži su pale kao kula od karata.

Takođe, Đilas je i u vreme svoje vlasti punio džepove i lagao naraod, pa je zgrnuo ozbiljno bogatstvo. Samo dok je bio na vlasti zgrnuo je 619 miliona evra, a ta cifra do sada je prerasla i na milijardu…

7. Boško Obradović

Nekadašnjeg lidera Dveri Boška Obradovića Petrović je nazvao svojim prijateljem, ali ga je uprkos tome svrstao na listu goveda. Boško je u više navrata pokazao da zaslužuje to mesto…

8. Vuk Jeremić

Nekadašnji lider Narodne stranke Vuk Jeremić zaseo je na osmo mesto ove liste, a Jeremić je poznat po svojim aferama dok je bio na vlasti, kao i napadima na predsednika Srbije i vređanjima njegove porodice. Ne čudi uopšte što se našao na ovoj listi.

9. Predrag Koraksić Koraks

Sramni karikaturista koji svojim karikaturama popunjava izdanja tajkunskh novina u više navrata vređao je predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ali i građane Srbije u svojim karikaturama.

10. Ivan Ivanović

Samozvani komičar koji nema smisla za humor, u više navrata je pozivao na linč predsednika Srbije, ismevao građane naše zemlje, pozivao na nasilne proteste, a i podržavao nasilje Dragana Bjelogrlića nad Gagom Antonijevićem, pa i ne čudi što se našao na ovoj listi.

Tagovi:
Pročitajte još: