Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Đilasov nasilnik Nikola Ristić se pravda u tajkunskim medijima: Laže da nikoga nije napao!

Nikola Ristić

Nikola Ristić iz organizovane grupe “Sviće”, nasilnik tajkuna Dragana Đilasa koji je napao na Banovom Brdu aktivistkinju SNS Jelenu Milosavljević i sam to snimio i objavio na društvenim mrežama, sada tvrdi da je “sve laž i da nikoga nije napao”!?!

Kako prenosi tajkunski list “Danas”, Ristić je reagovao – pazite sad – “nakon optužbe premijerke Ane Brnabić da je napao aktivistkinju Srpske napredne stranke” i utvrdio da je ova stranka “izmanipulisala celom situacijom i slagala javnost”!?!

Ristić navodi da se sve što se desilo vidi na snimku koji su postavili u nedelju uveče.

– Kad su shvatili koliko je to daleko otišlo u javnost zbog našeg snimka, onda su skočili i rekli da smo napali dve žene, što je potpuna neistina – rekao je Ristić, i tako opet slagao.


Inače, na snimku koji je Ristić sam objavio, jasno se vidi kako je napad izgledao.

Podsetimo, ovaj anarhista je maltretirao ženu koja je obilazila članove svoje stranke i sigurne glasove SNS. Obilaženje sopstvenog članstva i glasača je potpuno legitimno u svakoj normalnoj zemlji, a Ristić je bahato dao sebi za pravo da je ometa u tome, vređa, uznemirava.

Vrhunac šikaniranja je bio kada je Ristić vikao tako da pokuša da prizove i druge ljude u linč i pokušavao je javno da osramoti uplašenu ženu pred prolaznicima.

Tagovi:
Pročitajte još: