Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Đilasov novinar sve otvoreno priznao: Ako prozapadna, tajkunska opozicija da dođe na vlast odmah se uvode sankcije Rusiji

Georgiev

Ideolog NATO koalicije Dragana Đilasa i urednik tajkunskih medija Slobodan Georgiev, jednom rečenicom otkrio je zašto se pravio haos na ulicama, kao i zašto se lagalo o decembarskim izborima da su navodno pokradeni.

Georgiev je na mreži Iks, kako kaže, posavetovao zbog čega mora prozapadna, tajkunska opozicija da dođe na vlast, a razlog je da bi uvela sankcije Rusiji.

– I danas, kao u maju 2023. besplatno savetujem: Mora tehnička/prelazna vlada koja bi omoguićila fer izbore za 6 – 9 meseci, uvela sankcije Rusiji i obezbedila funkcionisanje pravne države. Ne postoji drugo rešenje kojim bi se stanje u Srbiji pacifikovalo i vratilo u ustavni okvir – otvoreno je priznao direktor vesti na tajkunskoj TV Nova.

Podsetimo, i član NATO opozicije Goran Ješić, iz Demokratske stranke Zorana Lutovca koja se nalazi u koaliciji “Srbija protiv nasilja” tajkuna Dragana Đilasa, praktično je priznao na platformi X (Tviter) sprovođenje antisrpske politike. Takva politika uključuje nezavisno Kosovo, navodni genocid u Srebrenici i KiM, ukidanje Republike Srpske i elemente državnosti za Vojvodinu.

Tagovi:
Pročitajte još: