Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Đilasovci krenuli u hajku na Putina i Takera: Marinika i Đilas se dodvoravaju Zapadu kako bi bile uvedene sankcije Srbiji!

Marinika i Đilas

Marinika Tepić i Dragan Đilas krenuli su u totalnu hajku na Vladimira Putina i Takera Karlsona, ne bi li se dodovorili Zapadu kako bi bile uvedene sankcije Srbiji!

Naime, posle sramne rezolucije Evropskog parlamenta, preko svojih tajkunskih glasila Tepić i tajkun Đilas su krenuli u pravu kampanju kojom najavljuju, i što je još gore, jedva čekaju eventualne sankcije EU, dodvoravajući se zapadnim huškačima.

Antiruska histerija postala je sada nastavak antidržavnih akcija đilasovaca u Strazburu kada su otišli kod najveće Kurtijeve lobistkinje Viol bnsee fon Kramon da traže sankcije za Srbiju.

Naime, krenimo od početka.

Predsednik Rusije Vladimir Putin u intervjuu sa američkim novinarom Takerom Karlsonom, koji je emitovan ekskluzivno preksinoć, izjavio je da Moskva nije mogla da ne stane u odbranu Srbije tokom ratova dvedesetih.

– Rusija nije mogla da ne ustane u odbranu Srbije tokom ratova u bivšoj Jugoslaviji – izjavio je predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin u intervjuu koji je ceo svet iščekivao i dodao:

– Čim su počela dešavanja u Jugoslaviji, Boris Jeljcin digao je glas u znak podrške Srbima; nismo mogli da ne stanemo u odbranu Srba, jer su Srbi poseban i nama blizak narod, sa pravoslavnom kulturom. To je narod koji je patio generacijama – rekao je Putin komentarišući kako je NATO prekršio obećanje Rusiji da se neće širiti na istok, a što je u srži tekućeg konflikta s Ukrajinom.

Kako je rekao, SAD su se uprkos tome odlučile na kršenje međunarodnog prava i bombardovanje Beograda.

Na to su đilasovska glasila objavila brdo vesti, a sve sa istim kontekstom: Putin slagao da su nam Rusi pomogli dvedesetih, istina je daleko drugačija: Uveli su nam sankcije, naoružavali Hrvatsku i odlikovali Tuđmana.

Nisu se libili da napadnu i Takera Karlsona, pa su se nizali tekstovi o njemu sa naslovima: “Šest pitanja koje Taker Karlson nije smeo da postavi Putinu (a morao je)”, “Smeši mu se neka diplomatska funkcija: Šta Karlsonu donosi intervju sa Putinom”, itd…

Ipak, ono što zaboravljaju da pomenu, a što je vrlo važno je to da se ​Rusija, zajedno sa Kinom, u Savetu bezbednosti usprotivila NATO intervenciji!

Ova kampanja dolazi u momentu dok je za nama još jedna teška borba za Srbiju i njen narod i dok je Rusija čvrsto na srpskoj strani.

Istovremeno na drugoj strani đilasovci su tražili kaznu za sopstvenu zemlju i narod, te im tako sada smeta i Putin, i Rusija, samim tim i njihova podrška u očivanju teritorijalnog integrteta i suvereniteta Srbije.

Tagovi:
Pročitajte još: