IGRA PRESTOLA: Teorija koja će promeniti sve? (VIDEO)

Nova teorija fanova “Igre prestola” je u vezi sa zmajem Drogonom, jedinim preostalim živim “detetom” Deneris Targarjen.

Ako se sećate, Drogon je bio odsutan od kraja četvrte, pa negde do sredinom pete sezone serije, i niko ne zna šta je za to vreme radio. Sada ovi fanovi tvrde da je Drogon ustvari ženka, a ne mužjak, kao i da je za to vreme polegla jaja i da sada negde u Vesterosu postoje novi zmajevi za koje niko nije znao!

SVE što bi trebalo da znate o sedmoj sezoni!

Ova teorija je bazirana na dva “dokaza” – prvi se krije u najnovijem intru serije, gde na jednom prstenu vidimo ugravirana četiri zmaja od kojih je jedan veći od preostala tri, pa ima smisla da su to Drogon i njene tri bebe.

 

Izvor: Youtube/HBO

Scena koja je naterala ove fanove da razmotre ovu ideju i predstavljeno kao drugi dokaz, je iz trejlera za petu epizodu osme sezone, gde vidimo Jurona Grejdžoja kako gleda u nebo i čuje riku, a na licu mu se pojavi uplašeni izraz.

Ovo zapravo nisu zmajevi?!

S obzirom na to da je već viđao Denerisine zmajeve, a u prethodnoj epizodi i ubio jednog – Regala, mnogi smatraju da je ono što ga je šokiralo to što na nebu odjednom vidi tri ili četiri zmaja.

 

Izvor: YouTube/DreamScorcher

Što se tiče pola Drogona, u knjigama Vesterosa se veruje da su zmajevi rođeni bez definisanog pola, što znači da “mogu da promene pol po potrebi”. Ovo bi bila svakako dobra vest za Deni i pojačanje za sve koji idu protiv ozloglašene Sersei Lanister.

Kao što smo već pomenuli, Regala je ubio u četvrtoj epizodi Juron, a drugo zmaj Viserion je pao u ruke Kralja noći, koji ga je posle preobratio u živog mrtvaka, da bi konačno izdahnuo kada je Arja zadala finalni udarac Kralju.

RECENZIJE EPIZODA 8. SEZONE:

Prva epizoda – Ovo smo čekali!

Druga epizoda – Šta sve radimo zbog ljubavi

Treća epizoda – Bitka kakvu niste videli!

Četvrta epizoda – Šok za šokom! 

Izvor: mondo.rs

Foto: YouTube/screenshot/HBO