fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

NASILJEM PROTIV VERE: Kurti i opozicija u Srbiji ponovo ujedinjeni

Kurti i opozicija

Danima pripadnici opozicije pokušavaju da spreče izgradnju verskog objekta na svetoj zemlji u Novom Sadu, sakrivajući svoje satanističke namere u tobožnjoj brizi o ekologiji i zaštiti životne sredine.

Devastiranje verskih objekata i pravoslavnih svetinja na Kosovu i Metohiji je sistemski prikaz želje da se iskoreni jedan narod, da se slomi duh jednog naroda, da se poseju zlo i mržnja od strane Kurtijevih šiptara.

Dubina srpskog civilizacijskog prisustva i nasleđa ogleda se u crkvama i manastirima širom Srbije. Vera je ta koja nas je vekovima čuvala, osnaživala, podizala i spašavala u najtežim istorijskim trenutcima.

Udar i na severnu srpsku pokrajinu

Crkva je utemeljenje jednog naroda, mesto mira i spokoja, snage i utehe. Bole slike razaranja naše istorije, naše zaostavštine, bole potezi Albanaca svakog časnog Srbina. Boli što nismo složni ni u pojmanju pravih vrednosti, jer postoje oni, koji će uraditi sve protiv svog naroda i protiv svega onoga što je simbol zajedništva i sloge.

Kurtija ne zadovoljavaju samo napadi i uništavanja srpskih svetinja u južnoj srpskoj pokrajini nego i preko svoje produžene ruke, liste “Nasiljem protiv Srbije” udara u Severnoj srpskoj pokrajini. “Nasiljem protiv Srbije” ponovo deluje, tačnije ne staje, ovoga puta pokazujući još jednom koliko su bliski Kurtiju i koliko su ujedinjeni sa njegovom politikom mržnje svega što je srpsko, kroz još jedan primer.

Lažni ekolozi brane slobodu narodu

Pripadnici opozicije su se pobunili protiv izgradnje crkve na zemljištu Srpske pravoslavne crkve? Nasiljem protiv vere, protiv svega onoga što čini jedan narod, protiv pravih vrednosti i očuvanja jednog naroda. Lažni ekolozi koji brane svom narodu slobodu, koji zatiru sve dobro, koji SPC ne dozvoljavaju da gradi na sopstvenoj zemlji.

Nasiljem bi da pokušaju da obrišu našu budućnost. Bilo je gotovo 500 napada na Srbe i SPC od dolaska Kurtija na vlast, a na dobrom putu je i srpska opozicija da dostigne svog idejnog vođu pokušavajući da ruglu izvrne i zaustavi sve što je zdravo, dobro, sveto, sve ono što je prošlost, sadašnjost i budućnost jednog naroda.

Svako po svojoj savesti čini i radi. Poznata je sprska krilatica koja nas je decenijama ujedinjavala protiv spoljnih neprijatelja, poražavajuće je što sada neprijatelji dolaze iznutra. Svetinje su ipak mesta za vernike koji dolaze sa strahopoštovanjem, ne za nasilnike i srbomrzce.

Tagovi:
Pročitajte još: