fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Objavljeni dokazi: Ovako su đilasovci priznali da su izgubili izbore, pa su posle hteli da to sakriju od javnosti!

Opozicija

Predstavnici Đilasove NATO liste “Srbija protiv nasilja” priznali su da su izgubili decembarske izbore, iako su pokušali da to sakriju od javnosti.

Niko iz liste ,,Nasiljem protiv Srbije” tokom izborne noći nije saopštio njihove projekcije rezultata, a sada je otkriveno i zašto to nisu uradili. Veoma je prosto – zbog toga što su bili potpuno svesni da su izgubili izbore.

Doskorašnji predsednik Skupštine Srbije, Vladimir Orlić otkrio je to i objavio je dokaze.


– Misterija: zašto Đilasova lista nije uopšte saopštila svoju projekciju rezultata u izbornoj noći – razrešena. Кaže njihova “Nova ekonomija”: zato što su im rezultati bili isti kao oni koje je saopštio Vučić. Opa. Zato i nisu imali primedbe na zapisnike – svesni da jesu izgubili – napisao je Orlić na platformi Iks, podelivši uz to i citate iz pomenutih novina.

Kompletna Đlasova lista je sve vreme znala da je izgubila izbore, iako su lagali građane Srbije da su izbori navodno pokradeni. Ne samo da su to znali, već su i priznali da su izgubili izbore, samim tim što su potpisali zapisnike. Pokušavaju politički da profitiraju na lažnoj priči o krađi glasova i da izazovu haos, kako bi uz pomoć Zapada nasilno došli na vlast, protivno narodnoj volji.

Misle da će se ponoviti ono što su uspeli jednom, petog oktobra. Zaboravili su jednu krucijalnu činjenicu, a to je da je Srbija danas daleko jača kao država nego tada, pa se mokri snovi đilasovaca o revolucionarnom ponovnom dolasku na vlast prevratom, ipak neće ostvariti.

Tagovi:
Pročitajte još: