Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Otišli u Nemačku po instrukcije! Opozicionari se sastaju sa nemačkim političarima i obaveštajcima pred izbore u Beogradu

Put

Zamenik predsednika Đilasove Stranke slobode i pravde, Borko Stefanović i vođa Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović, zajedno sa još jednim predstavnikom opozicije, otišli su u Nemačku po instrukcije povodom predstojećih izbora u Beogradu. Njihov avion sleteo je oko 19.50 časova na Berlinski aerodrom i oni su se, posle pasoške kontrole, odvojenim taksi vozilima uputili u hotele u kojima su im prethodno rezervisane sobe.

Kako 24sedam ekskluzivno saznaje, ova crna trojka tajkunske nasilničke opozicije sutra ima sastanak sa jednim nemačkim ministrom kao i predstavnicima obaveštajnih struktura ove zemlje od kojih će dobiti uputstva za delovanje na izborima koji predstoje u srpskoj prestonici.

Formalno, razlog za njihov odlazak u Berlin je prisustvovanje sednici Odbora za evropska pitanja nemačkog Bundestaga, ali to je samo maska za sastanak sa strukturama koje već duže vreme pokušavaju da organizuju obojenu revoluciju u našoj zemlji.

Švajcarska je odabrana kao “neutralna” zemlja kako se ne bi privlačila pažnja, ali upravo će tu biti održan glavni sastanak zbog koga su opozicionari i krenuli na put. Cirih, koji se nalazi u nemačkom delu ove planinske zemlje, je idealna lokacija s obzirom da nemačka obaveštajna služba već decenijama koristi ovaj grad za slične sastanke.

Po instrukcije idu kod onih koji su tri puta napadali Srbiju

– Dobri odnosi sa Nemačkom su od ključnog značaja za unapređenje životnog standarda naših građana – rekao je Stefanović u izjavi za jedan tajkunski medij pre odlaska u zemlju koja je Srbiju samo u prošlom veku tri puta napala – 1914, 1941. i 1999. godine.

Dok su u Prvom svetskom ratu počinili velike zločine nad našim narodom, to je bio samo uvod u najveće stradanje Srba koje će se odigrati u drugom svetskom ratu kada su upravo Nemci i njihovi saradnici ubili dva miliona Srba! Samo pola veka kasnije Nemačka je bila jedan od predvodnika razbijanja Jugoslavije, a zatim i direktni agresor na našu zemlju 1999. godine.

Prvi rafal nemačkih vojnika posle Drugog svetskog rata u našoj zemlji ubio je dva Srbina u centru Prizrena – Slavka Veselinovića i Žarka Andrijevića koji su bežali pred hordama terorističke tzv. OVK. Nemački vojnici su u njih sasuli čak 220 hitaca!

Pa ipak, nasilnička opozicija nam sada tvrdi da su Nemci naši “veliki prijatelji” i u Nemačku idu po instrukcije kako da ruše ustavni poredak naše zemlje.

 

Tagovi:
Pročitajte još: