Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Ovom primitivcu definitivno nije mesto u Skupštini: Đilas otvoreno priznao da ga obezbeđenje sprečilo da bije druge poslanike

Đilas

Tri dana samo je prošlo od kada je tajkun i vođa NATO opozicije Dragan Đilas postao kolovođa haosa u Skupštini Srbije kada je besramno psovao političke protivnike.

Toliko mu je bilo dovoljno da se pojavi u javnosti, naravno na tajkunskoj televiziji, i da govori o cirkusu koji je napravio.

Pošto je psovao kao kočijaš, a nije imao ponašanje narodnog poslanika, voditeljku je interesovalo da li je baš moralo da dođe do takve njegove reakcije.

– Ja reagujem kako se reaguje u takvoj situaciji. Pa trebalo je drugačije da reagujem na takve stvari, ali je bio kordon između nas pa nisam mogao – rekao je tajkun Đilas.

Vođa NATO opozicije ovom opaskom aludirao je da je hteo da bije druge narodne poslanike, a ta opaska nije prošla nezapaženo ni kod voditeljke koja ga je pitala baš to, da li je trebalo da se bije.

– Pa ne, najbolje je kad mi neko kaže to što mi kaže, a ja da mu kažem to nije pristojno. I verujte mi, sledeći put kad to bude uradio… Sprečavao me je kordon da mogu da priđem – odgovorio je tajkun.

Dakle, Dragan Đilas je otvoreno priznao da ga je samo skupštinsko obezbeđenje sprečilo da napada i bije druge poslanike.

I, naravno, sada, kao svaki nasilnik, krivi druge za svoje nasilničko ponašanje, a nikada ne polazi od sebe.

Posle ovakvih ispada, psovanja i pretnji batinama, ovakvom primitivcu defintivno nije mesto u Skupštini.

Podsetimo, Tajkun Dragan Đilas, kolovođa haosa u Skupštini Srbije besramno je psovao političke protivnike, i novoizabrane poslanike vladajuće većine u srpskom parlamentu.

To se vrlo jasno može videti na snimku iz Parlamenta a na kome se na osnovu Đilasove gestikulacije jasno može zaključiti da govori “Mrš u pi**u materinu, j***m ti mater”.

A da je Đilas nasilnik poznato je i od ranije, kada je pretio policajcu koji mu je pisao kaznu ili kada je nasrnuo na svog bivšeg tasta i pretio bivšoj supruzi.

I tu nije bio kraj njegovom nasilničkom ponašanju, pa je prilikom jednog nasilnog protesta koji je sam organizovao nasrnuo na nedužne studente želeći da se obračuna sa njima.

Tagovi:
Pročitajte još: