fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Sada je sve mnogo jasnije: Đilasov i Marinikin pajtos razrešio dilemu zašto rezolucija EP: “Vučić jedini u Evropi nije uveo sankcije Rusiji”

Mihael Rot

Predsednik Odbora za spoljne poslove nemačkog Bundestaga Mihael Rot najoštrije je udario po predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, okrivivši ga za transparent i ruske zastave kojima su mahali navijači Crvene zvezde.

– Među brojnim ruskim zastavama, kojima su mahali navijači FK Crvena zvezda Beograd, nalazio se ogroman plakat: „Srbi+Rusi braća zauvek“. EU i SAD treba konačno da shvati da fudbalske huligane, antizapadne tabloide + TV stanice ne kontroliše Rusija, već sam Vučić – napisao je on na platformi Iks.

Rot, koji je inače pajtos vođe liste “Nasiljem protiv Srbije” Dragana Đilasa i Marinike Tepić, na ovaj način razjasnio je zbog čega je zapravo doneta rezolucija Evropskog parlamenta o izborima u Srbiji.

Naime, razlog je što predsednik Srbije Aleksandar Vučić jedini u Evropi nije uveo sankcije Rusiji i nije zabranio Srbima da vole Rusiju, a Rot je svojom objavom praktično poručio: Vučiću to nikada nećemo oprostiti, zato udaramo na njega svim sredstvima!

Tagovi:
Pročitajte još: