Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Šolakovi i Kurtijevi mediji u koordinisanom napadu na Vučića, preko Sonje Biserko

av

Nastavlja se hajka i koordinisani napad na predsednika Srbije Aleksandra Vučića preko tajkunskih medija Dragana Šolaka i prištinskih medija koje kontroliše premijer lažne države Aljbin Kurti, a sve to preko opozicione Sonje Biserko.

Predsednica Helsinškog odbora za ljudska prava u Srbiji i poznata mrziteljka svega što je srpsko, Sonja Biserko, nastavlja da napada predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a sve to u sprezi sa Kurtijevim i Šolakovim medijima.

Novi kooridinisani napad nastavak je brutalne kampanje protiv predsednika Vučića koja se već duže vreme vodi.

Naime, u medijima pod kontrolom Dragan Šolaka i Aljbina Kurtija osvanuli su tekstovi protiv Vučića. U svim tekstovima citira se jedna od najvećih mrziteljki našeg naroda – Sonja Biserko.

Biserko tako tvrdi da je “predsednik Vučić nakon Banjske i krađe izbora izgubio poverenje Zapada”, zbog čega mu je smanjen manevarski prostor.

– Može se čak zaključiti da međunarodna zajednica veću pažnju posvećuje susednim zemljama koje Srbija svojom politikom destabilizuje, pre svega preko aktivnosti SPC i bezbednosnih službi uz ogromnu, finansijsku podršku – navodi Biserko.

Citiraju i izjavu Biserko koja je rekla da je “činjenica da je nezavisnost Kosova završena stvar”.

Sraman zahtev nevladinih organizacija

S druge strane, građanske inicijative – organizacija koja se finansira iz inostranstva, a koja stoji iza niza političkih subjekata u Srbiji poput ProGlasa, Studenata protiv nasilja, Borbe, gde je Savo Manojlović deo njihovog “Resurs centra”, započela je kampanju Ferka.

Naime, oni su držali tribinu u Nišu gde je, kako navodi reporterka N1, centralni zahtev da se zabrani Aleksandru Vučiću da učestvuje na izborima!


Maja Stojanović, direktorka Građanskih inicijativa rekla je da Vučić ne bi trebalo da bude na listiću, iako su, priznaje, i ranije vlasti to radile.

Miloš Bošković, aktivista iz Niša, podržao je ideju da se Aleksandar Vučić zabrani:

– Moramo da se borimo da odvratimo Vučića da on bude kandidat – kaže Bošković.

Tagovi:
Pročitajte još: