Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Sramno: Aleksić koristi bolesnu decu kako bi pljuvao po državi!

Miroslav Aleksić

Pulen Dragana Đilasa i nosilac liste Srbija protiv nasilja Miroslav Aleksić na decembarskim izborima još jednom je pokazao svoju glupost i bezobzirnost koristeći bolesnu decu da još jednom opljuje predsednika Aleksandra Vučića

Novi dan, novi udar na Srbiju od strane opozicije predvođene tajkunom Draganom Đilasom.

Ovoga puta na meti se našao Dan državnosti i Sretenje – lažni patriota Miroslav Aleksić je na najstrašniji način opljuvao Dan državnosti i proslavu istog, koja je ove godine, po prvi put, bila organizovana širom zemlje.

Aleksiću očigledno smeta to što Srbija slavi slobodu, čuva istoriju i baštini je, pa je sve to iskoristio da sramno pljune na državu i ostrvi se na predsednika Srbije Aleksandra Vučića obmanjujući javnost o ulaganju u zdravstvo.

Aleksić je za tajunsku N1 izjavio da se iza spektakularno organizovane proslave Dana državnosti krije poraz države gde decu lečimo SMS porukama.

– Mi se borimo protiv stanja u društvu koje nije normalno, ovi ljudi stvaraju paralelnu realnost! Mi smo juče imali strašno veliku predstavu povodom Dana državnosti, gde je Vučić organizovao vatromete, dronove, zastave…spektakl sa izlivom radikalsko-naprednjačkog patriotizma, iza čega se krije poraz države, krije se to što lečimo decu SMS porukama – izjavio je Aleksić.

Činjenice:

– Srbija je danas među tek nekoliko zemalja sveta gde se leči besplatno toliki broj bolesti

– U Srbiji registrovana sva 3 leka za SMA čije su terapije i po 2,5 miliona dolara vrednosti

– Za “decu leptire” je lek dostupan u samo 4 zemlje sveta među kojima je i Srbija

– Za retke bolesti od 2008. do 2012. uloženo je 130 miliona dinara, a tokom Vučićeve vlasti od 2013. do 2023. – 12,3 milijardi! To je sto puta više!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je nedavno izjavio da samo nekoliko zemalja u svetu besplatno leči oonoliko koliko i Srbija.

– Svi govore u kakvoj zemlji živimo, deca se leče SMS porukama. Ima samo nekoliko zemalja u svetu koje besplatno leče toliko bolesti koliko leči Republika Srbija. Nećete moći da pronađete da u Srbiji nema inovativnog leka ili leka za retke bolesti, a da ga bilo gde u regionu ima. Kod nas ćete pronaći nekoliko lekova za tzv. retke bolesti i inovativnih lekova kakvih nema nigde drugo u regionu. Lek za bolest tzv. “dece leptira” dostupan je samo u Americi, Nemačkoj, Francuskoj i Srbiji – rekao je predsednik.

Aleksić je još jednom pokazao koliko je neobavešten! Vreme je da se, posle ovakve izjave, povuče iz politike!

Tagovi:
Pročitajte još: