fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Srbijo, pogledaj ovo i pamti: Dok Srbi na Kosmetu stradaju, Đilas hvali Aljbina Kurtija i ostale srbomrsce!

Opozicija

Prethodnih dana smo imali prilike da se uverimo u to koliko je prozapadna opozicija koju predvodi Dragan Đilas antidržavno opredeljena. Lobirali su da Evropski parlament donese rezoluciju protiv Srbije, pa su čak i likovali zbog toga.

Posebno šokantno je to što se pokazalo da ni od čega ne prezaju i da su spremni da sarađuju čak i sa teroristom Aljbinom Kurijem, koji ima zajedničke antisrpske mentore kao i Đilas, a to su Andreas Šider, Viola fon Kramon i mnogi lobisti sa Zapada koji bi želeli da unište Srbiju i njen slobodarski narod.

Nakon debakla na izborima, Đilas sada otvoreno hvali najveće srbomrsce poput Šidera, Fon Kramon, pa čak i Aljbina Kurtija, za koga navodi da je principijelan čovek i hvali ga zbog njegovih aktivnosti i robijanja, iako je Kurti zbog svojih terorističkih i separatističkih aktivnosti proveo jedno vreme u srpskom zatvoru, a i sada nastavlja da vodi antisrpsku politiku sprovođenja etničkog čišćenja srpskog nmaroda sa prostora Kosova i Metohije.

– Ja verujem u te ljude, verujem u priču o Evropi, ja verujem a vi te ljude možete da vidite – i Stefana Šeneha, i Šidera, i Violu fon Kramon… – rekao je Đilas za N1, pokazujući ima iste mentore kao i Aljbin Kurti, tvrdokorne lobiste protiv Srbije.

Da stvar bude šokantnija, Đilas je pohvalio i Aljbina Kurtija, i to u trenucima kada ovaj ugnjetava Srbe na Kosovu i Metohiji kao niko do sada. Čak je ovog teroristu i srbomrsca nazvao i gospodinom?! Đilas je otvoreno priznao da bi od svih političkih faktora na tzv. Kosovu najbolje mogao da sarađuje upravo sa Kurtijem.

– Od svih tih (kosovskih stranaka) naprincipijalniji je ovaj gospodin Kurti. On se zalaže za svoje stavove o samoopredeljenju Kosova i zbog toga je bio u zatvoru jako puno godina – rekao je Đilas, koji očigledno smatra da je zalaganje za samoopredeljenje tzv. Kosova hvale vredan stav.

Očigledno da je na delu stvaranje prećutne koalicije između Đilasa i Kurtija, koji se izgleda veoma cene i imaju slične ciljeve. Đilas je pokazao da je zarad vlasti i fotelje, spreman i na udruživanje sa balkanskim piromanom Kurtijem.

Pogledajte ovaj skandalozan snimak u kome Đilas hvali najveće srbomrsce, pa će vam sve biti jasno.

Video možete pogledati OVDE.

Tagovi:
Pročitajte još: