Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Ti si, Đilase, lažov: Tajkun uporno laže, ali ponovo su pale u vodu njegove priče o ,,fantomskim biračima”!

Драган Ђилас

Tajkun i lider prozapadne opozicije Dragan Đilas opet je, po običaju, masno slagao o “fantomskim biračima”. Iako je u više navrata bio raskrinkan, nije odustajao sa novim i novim lažima, ali su su i njegove najnovije obmane pale u vodu.

Naime, Đilas je objavio video u kom navodno dokazuje kako nije prethodno demantovan, i kako “fantomski birači” koje je spominjao, zaista postoje.

Dragan J. Vučićević, glavni urednik Informera je odgovorio lideru prozapadne opozicije i još jednom raskrinkao tajkunske izmišljotine.

– Đilas je na Instagramu objavio segment oko lažnih birača i čekao me da ga demantujem. Kao dokaz fantomskih birača je naveo adresu Gavrila Principa 53. Osim što je zlonamerno isekao naš prilog, ponovio je da ima 53 fantomska birača. Mi smo časni, a ti si Dragane Đilase lopov i lažov. Sva imena na ovoj adresio su kurdska i turska pa se pitam samo kada su ono prijavljeni, a svi su na adresi Gavrila Principa 53, dobili pravo boravka, lične karte i pasoše za tvoje vreme. Na toj adresi je bila prijavljena nevladina organizacija koja se bavila prihvatanjem migranata i koja je bila bliska Demokratskoj stranci – rekao je Vučićević.

Kao što vidimo, ponovo su laži Dragana Đilasa pale u vodu, kao i sve njegove prethodne, masne laži. Ubuduće takođe možemo očekivati seriju novih laži od Đilasa, jer tajkunski lider prozapadne opozicije i ne ume da govori istinu i laž je njegov osnovni modus operandi u politici.

Dragan Đilas jednom zine, a tri puta slaže – ovako su raskrinka(va)ne Đilasove laži

Otkako se pojavio na političkoj sceni Dragan Đilas se konstantno služi lažima. Kroz celu, neslavnu političku karijeru, jedino je ostao veran i dosledan sopstvenom interesu i džepu. Njegov modus operandi je oduvek bio, a i ostao je obmanjivanje građana Srbije. Navikao je da laže, pa bismo se začudili kad bi taj čovek izgovorio nešto istinito. Uostalom šta reći o čoveku koji čak i kada plače, lažno plače.

Đilas je prvo ubeđivao lažima građane da opozicija sigurno dobija izbore, a pogotovo Beograd, ali pošto je znao i sam da su to laži, pripremao je alibi za izborni debakl na svim nivoima, time što je obmanjivao javnost da se priprema navodna velika izborna krađa.

Kada su izbori okončani, nije se pomirio sa porazom, pa umesto da sportski pruži ruku i prizna poraz, nauči nešto iz izbornog ciklusa i okrene se radu i razvoju svoje stranke, kako bi možda nekada u budućnosti korigovao svoj rad i pobedio nekad na nekim izborima, Đilas se opredelio za nove laži, tvrdivši kako za poraz nije odgovoran on i to što ga građani ne žele, već je to objasnio izmišljenom izbornom krađom.

Nova spirala laži i nasilja je pokrenuta ubrzo nakon završenih izbora, a kulminacija je bila nasilnički upad u Skupštinu Grada, kojom prilikom je napadnut i Miladin Kovačević. Inspirator svih tih postizbornih nedela i rušilačkih demonstracija je upravo Đilas, čije su laži podstakle masu huligana da pokuša da ,,preuzme pravdu u svoje ruke”.

U laži su kratke noge

Zatim je lažima pokušao da unese razdor između Srba iz Srbije i prekodrinske braće, lažno optuživši braću iz Republike Srpske da su krivi za njegov izborni debakl. Dalje su redom raskrinkavane njegove nove laži o fantomskim biračima – na adresi Gavrila Principa i Doktora Subotića, na adresi Auto-put za Zagreb 24c, kao i u slučaju ,,vodovod i kanalizacija”. Njegove lažovske brigade su nastavile masovno da dezinformišu javnost na tviteru, pokrenuvši spiralu napada na nacionalnoj osnovi – proglasili su fantomima sve koji nisu imali imena i prezimena po meri Đilasovaca.

Sve ovo je palo u vodu, jer stara narodna izreka kaže da su u laži kratke noge. U lažova Đilasa je očigledno kratka i pamet, samo mu je novčanik dugačak kao i brojni računi na kojima drži stotine miliona evra zarađenih u vreme vlasti na grbači građana Srbije koji su tada samo siromašili.

Tagovi:
Pročitajte još: