fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Ujedinjeni protiv Vučića i u rušenju Srbije: Lažni desničari i đilasovac ponosno skupa na tajkunskoj N1

Opozicija

Svakog dana građani dobiju neku novu potvrdu da je glas za sve lažne desničare, poput Obradovića, Jeremića ili Jovanovića – direktan glas za Đilasa.

Boško Obradović, Vuk Jeremić i Miloš Jovanović, ponovo su došli na noge Đilas-Šolakovoj N1, a vidimo da im je bilo izuzetno prijatno, kao da su kod svoje kuće.

Obradović, Jeremić i Jovanović učestvovali su u emisiji „Debata“ zajedno sa predsednikom Narodnog pokreta Srbije Miroslavom Aleksićem, koji je uz Mariniku Tepić nosilac Đilasove liste „Srbija protiv nasilja“.

Lažni desničari, koji sebe sve vreme predstavljaju kao patriote još jednom su pokazali da podržavaju politiku Dragana Đilasa, a koja se zalaže za priznanje tzv. Kosova, uvođenje sankcija Rusiji i priznanje da smo genocidni narod i da je Srbija počinila genocid u Srebrenici.

Takođe su pokazali da kada ih Đilas okupi i kada treba da se udruže protiv Vučića, brzo zaborave sve lične razmirice i smeškaju se jedni drugima, poput Jeremića i Aleksića koji su bili u žestokoj svađi i raskolu zbog cepanja Narodne stranke.

Građani Srbije su još jednom imali prilike da vide kako su i levi i desni opozicionari isti. Nemaju nikakve ideje, politiku, već ih samo zanimaju fotelje i rušenje Vučića. Opet se pokazalo da je glas za Obradovića, Jeremića ili Jovanovića u suštini glas za Dragana Đilasa.

Tagovi:
Pročitajte još: